Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa sekä vapaa-ajan avustajaa. Ensin sijaiseksi vuoden loppuun ja sitten mahdollisesti vakituiseksi. Henkilökohtaisen avustajan tuntimäärä on noin 52h/kk, työpäivät tiistai ja torstai. Vapaa-ajan avustajan tuntimäärä noin 30h/kk, työpäivät maanantai ja keskiviikko. Satunnaisesti myös viikonloppu ja iltatyötä. Mahdollisuus ottaa molemmat työt vastaan katsotaan eduksi.
Henkilökohtaisen avustajan työtehtäviin kuuluu kodinhoitotyöt, ruuan valmistuksessa ja leivonnassa avustaminen, pyykkihuolto, kaupassa avustaminen, koiran kynsien leikkuu ja ulkoiluttaminen annettujen ohjeiden mukaan(ei jatkuvasti). Kaikki annetut työtehtävät sisällä ja ulkona mm. nurmikon leikkuu, lumen lakaiseminen rampilta, autolla ajaminen manuaalivaihteisella autolla, ulkoilu avustettavan kanssa, marjastus, sienestys, pihan hoitotyöt, kirjoittamisessa avustaminen jne.
Vapaa-ajan avustajan työtehtäviä on mm. uimahallissa ja kuntosalilla avustaminen (avustaja ei voi olla miespuolinen henkilö), hevosen harjaaminen, suitsinta, satuloiminen ja ratsaille avustaminen. Silloin kun avustettava ratsastaa avustaja ulkoilee koiran kanssa metsässä. Molemmat työtehtävät vaativat ajokortin väh. B ja manuaaliautolla ajokyvyn. Palkka 10,30€/h . Työ alkaa 1.11.2016 ja haastattelut tehdään viikolla 42 tiistaina ja perjantaina. Työpaikka on Lempäälässä, bussipysäkille noin 400metriä.

Otathan pikaisesti yhteyttä tekstiviestillä, puhelin 0401506055 ja laitathan viestiin itsellesi sopivan haastatteluajankohdan. Lisää viestiin myös aika jolloin sinut parhaiten tavoittaa puhelimitse. Kiitos.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: puhelin 0401506055 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja/vapaa-ajan avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa