Duunitori suosittelee
Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme 16- vuotiaalle pojalle henkilökohtaista avustajaa .Työ on avustamista harrastuksissa ja virkistyksessä kuten esimerkiksi uimahalli käynneillä.Toivomme hyviä kommunikointitaitoja ja energistä ,mutta rentoa otetta, ynnä postiivista asennetta. Arvostamme sopivuutta pätevyyttä korkeammalle.Huumorintaju välttämätön. Työaika 30h/kk. Työajat vaihtelevat.

Yhteydenotot p.040 464 96 59

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: 95420 TORNIO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: p.040 464 96 59 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 95420 TORNIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja/vapaa -ajan avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 95420 - Tornio , osoitteessa 95420 TORNIO .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus