Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olen 70-vuotias pyörätuolia käyttävä nainen. Haen henkilökohtaista avustajaa palveluasumisyksikön ulkopuolelle suuntautuville asiointimatkoille (mm. kauppa, kirpputorit ja kesäisin toritapahtumat), sekä ulkoilussa avustamiseen palveluasumisyksikön ympäristössä. Alan koulutus ei ole välttämätön, tehtäviin perehdytetään. Hoidolliset toimenpiteet eivät kuulu avustajan toimenkuvaan. Työhösi kuuluu lähinnä avustamiseni pyöräuolilla liikkumisessa. Toivon avustajaltani hyvää suomenkielentaitoa ja huumorintajuista mieltä. Työaika on 30 tuntia kuukaudessa. Palveluyksikön ulkopuolella suuntautuvat matkat tehdään INVA-taksilla (vammaispalvelun myöntämät matkat). Työajat avustettavan tarpeen mukaan. Palveluasumisyksikköön ei kulje linja-autoja, joten oma auto lähes välttämätön. Työ sopii myös opiskelijalle.

Työnantaja: Riihikoski Anneli Sijainti: Niemikyläntie 222, 34300 KURU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Anneli Riihikoski p. 040- 9311861, yhteydenotot vain puhelimitse. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niemikyläntie 222, 34300 KURU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Riihikoski Anneli. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi , osoitteessa Niemikyläntie 222, 34300 KURU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa