Duunitori suosittelee
HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olen 59-vuotias MS-tautia sairastava sähköpyörätuolilla liikkuva mieshenkilö. Asun palvelutalossa Vihdin Nummelassa.

Haen palvelukseeni vastuuntuntoista, reipasta ja oma-aloitteista, vankan fyysisen kunnon omaavaa, henkilökohtaista avustajaa, jolla on tasapainoinen luonne sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Työtä on 3h/arkipäivä ja yht.15 h/vko. Työajat sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu asiointia ja avustamista erilaisten henkilökohtaisten asioiden hoitamisessa, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista sekä auttamista pienissä kirjallisissa työtehtävissä. Tietokoneen käyttötaito oltava. Työhön ei sisälly varsinaista hoitotyötä, eikä se edellytä aikaisempaa työkokemusta vastaavasta työstä, mutta hoitoalan koulutus ja työkokemus ovat hakijalle eduksi.

Työnantaja: Hänninen Teuvo Sijainti: 03100 NUMMELA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Teuvo Hänninen, puh. 0400 431 791 klo 11.00-17.00 välillä. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 03100 NUMMELA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Hänninen Teuvo. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 03100 - Vihti , osoitteessa 03100 NUMMELA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa