Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa liikuntarajoitteiselle naiselle Vantaalle, Tikkurilaan.

Avustaja tekee kaiken sen puolestani, mitä itse tekisin, jos pystyisin. Työtehtäviin kuuluu mm. henkilökohtaisen hygenianhoito, kauneudenhoito, pukeminen, riisuminen, asioiminen puolestani ja auttaminen vapaalla ajalla ja joskus myös pientä kodinhoitoa. Minut siirretään nostamalla, joten vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa (painan alle 40kg).

Työ sopii hyvin henkilölle, joka on kiinnostunut eri kulttuureista.Työssä vaaditaan luotettavuutta, joustavuutta, rehellisyyttä, hyvää keskittymiskykyä ja huumorintajua. Toivon, että olet sosiaalinen, hyväntuulinen ja savuton. Työssä puhutaan SUOMEN KIELELLÄ. Kokemus vastaavasta työstä on plussa, mutta ei välttämätön, positiivinen asenne ja halu oppia työhön riittää. Kuulun Heta-liittoon.

Työaika on maanantaisin ja tiistaisin klo 7-15 aamuvuoro ja torstaisin klo 15-23 iltavuoro.

Laita työhakemus sähköpostitse. Kerro hakemuksessa itsestäsi, työkokemuksestasi, koulutuksestasi ja miksi olet kiinnostunut tästä työstä.

Työnantaja: Darun Jaza Sijainti: 01300 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Darun Jaza, sähköposti. darunjaza@hotmail.com , puh 0453266833 HAKEMUKSET SÄHKÖPOSTITSE , KIITOS. Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01300 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Darun Jaza. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa 01300 VANTAA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa