Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitään naisavustajaa vapaa-ajalle ja harrastuksiin 38-vuotiaalle asperger-naiselle. Vaatimuksena on että avustajalla on entuudestaan kokemusta vammaisten parissa tehtävästä työstä sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työn luonteesta johtuen, englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on tärkeää. Työ ei sovi allergisille, sillä avustettavalla on koira.

Työnantaja: Aahos Kirsi Sijainti: 01600 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Pirkko Asutay, asumispalvelutyöntekijä, ASPAPalvelut Oy, puh. 045-1393986 tiedustelut sähköpostitse, pirkko.asutay@aspa.fi Hakemukset: sähköpostilla osoitteeseen: pirkko.asutay@aspa.fi paperiset hakemukset: Pirkko Asutay, AspaPalvelut Oy Sopulirinteen toimintayksikkö, Ilkantie 4a B, 2 krs., 00400 Helsinki Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01600 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Aahos Kirsi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01600 - Vantaa , osoitteessa 01600 VANTAA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa