Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Olen Tuusulan Lahelassa yksin rivitalossa asuva sokea 61-vuotias mies ja etsin henkilökohtaista avustajaa. Avustajan pääasiallisina tehtävänä ovat liikunta (kävelylenkit), kaupassakäynti ja muu asiointi kodin ulkopuolella. Tehtävään ei sisälly ruuanlaittoa, tiskausta, siivousta, pyykinpesua tai lastenhoitoa, ellei poikkeustilanteessa yhdessä muuta sovita.

Toivon sinulta kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin, ja taitoa selviytyä näkökykyä edellyttävistä, kodin ylläpitoon liittyvistä asioista. Ajokortti on myös toivottava. Minulla on neljä 7-14-vuotiasta tytärtä, joiden kasvoille toivoisin sinun osaavan luoda itsesi näköisen hymyn.

Tuusulan kunta toimii sijaismaksajana. Tuntipalkka on 9,56 eur, sunnuntailisät maksetaan. Etsin kahta avustajaa, joiden kesken on käytettävissä yhteensä 40 tuntia kuukaudessa. Työajat sovitaan yhdessä siten kuin ne parhaiten sopivat molempien aikatauluihin.

Työnantaja: Virkkunen Ilkka Sijainti: 04300 TUUSULA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: kun sopiva henkilö löytyy Yhteystiedot: Yhteydenotot arkisin puhelimitse klo 10 - 18 välillä. Ilkka Virkkunen, 044-0403741 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 17.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04300 TUUSULA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Virkkunen Ilkka. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula , osoitteessa 04300 TUUSULA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa