Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olen 32-vuotias vaikeasti liikuntarajoitteinen nuori nainen. Tarvitsen reipasta ja palvelualtista henkilöä henkilökohtaiseen avustajarinkiini. Tarvitsen apua kaikissa päivittäisissä toiminnoissa.

Hakijalta edellytän hyvää henkistä ja fyysistä kuntoa, kykyä sitoutua palveluhenkiseen työhön ja muuttuviin aikatauluihin sekä hyvää suomen kielen taitoa. Myös kyky toimia täysin uusissa ja yllättävissä tilanteissa on tärkeää. Työtehtävät sisältävät siirtoja ja nostoja.

Työnantaja: Laine Jaana. Sijainti: 20320 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Yhteystiedot Jaana Laine, henkelihaku@live.fi Hakemukset: henkelihaku@live.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20320 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Laine Jaana.. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20320 - Turku , osoitteessa 20320 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa