Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Olen 31-vuotias vaikeasti liikuntarajoitteinen nuori nainen. Tarvitsen reipasta ja palvelualtista henkilöä henkilökohtaiseen avustajarinkiini. Tarvitsen apua kaikissa päivittäisissä toiminnoissa.

Työtä on pääasiassa iltaisin ja viikonloppuisin muutaman tunnin jaksoissa, mutta työaika ja määrä vaihtelee kulloisenkin tilanteen mukaan (keskimäärin n. 40-50 t/kk)

Hakijalta edellytän hyvää henkistä ja fyysistä kuntoa, kykyä sitoutua palveluhenkiseen työhön ja muuttuviin aikatauluihin sekä hyvää suomen kielen taitoa. Myös kyky toimia täysin uusissa ja yllättävissä tilanteissa on tärkeää. Työtehtävät sisältävät siirtoja ja nostoja.
Työ sopii hyvin opiskelijalle

Työnantaja: Laine Jaana. Sijainti: 20320 TURKU Työajat: iltatyö Työ alkaa: Heti / Sop.muk. Yhteystiedot: Yhteystiedot Jaana Laine, henkelihaku@live.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20320 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Laine Jaana.. Kyseessä on iltatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20320 - Turku , osoitteessa 20320 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa