Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa !

Olen 42-vuotias liikuntavammainen (CP) nuorinainen. Liikun pyörätuolilla. Tarvitsen apua jokapäiväisissä toimissa (pukeminen, meikkaus, hiustenlaitto, kodinhoito pyykkäyksineen, silityksineen, imurointeineen, tietokoneen käyttö ohjauksessani, koiranhoidossa avustaminen ulkoilutuksineen ym.), järjestörientoihin osallistumisessa, ja vapaa-ajalla.

Haen henkilökohtaista avustajaa. Odotan sinulta luotettavuutta ja ennakkoluulottomuutta - et mene kipsiin yllättävissäkään tilanteissa. Sitoudut työhösi.

Kotityöt sujuvat sinulta suitsait, olet tottunut niihin ja pidät niistä. Olet kätevä käsistäsi. Pidät koirista ja olet tottunut niiden kanssa toimimiseen. Taloudessa on 1 amerikankääpiöterrieri. Sinulla on hyvä fyysinen kunto. Et tupakoi.

Työajat määrittyvät avuntarpeeni mukaan, vuorot sovitaan etukäteen. Työtä tarjolla tällä hetkellä 10-20 tuntia viikossa, sijoittuu sekä arkeen että viikonloppuihin vaihtelevasti. Myös matkoja pääasiassa Suomessa sillointällöin. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi yliopisto-opiskelijalle tai muulle, jolla ei ole päivittäistä läsnäolovelvollisuutta koulussa / muussa työssä.

Palkka 10,61 euroa tunnissa. Lisät työehtosopimuksen mukaan.

Olen Heta - Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien Liitto ry:n jäsen, joten työlainsäädännön lisäksi työsuhteessa sovelletaan Henkilökohtaisten avustajien työehtosopimusta. Voit tutustua siihen www.heta-liitto.fi.

Mieheni on myös liikuntavammainen. Töitä tarjolla molemmilla vaihtelevasti.

Työ alkaa heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Du kan även söka på svenska.

Hakemukset sähköpostitse: tiina.kumpuvuori@gmail.com.

Työnantaja: Kumpuvuori Tiina Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Tiina Kumpuvuori, 0400 806 191, tiina.kumpuvuori@gmail.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Kumpuvuori Tiina. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa