Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Hei!

Meille tulossa ollut henkilö joutui yllättävän työtilanteen muutoksen johdosta perumaan tulonsa kokonaan, joten joudun laittamaan paikan uudelleen hakuun.

Olen 40+ v. nainen. Sain 11/2013 aivohalvauksen, josta on jäänyt toispuoleista halvausta ja puheentuoton vaikeutta, jotka ovat ajan myötä parantuneet, mutta eivät kokonaan.

Minulla on arkisin henkilökohtainen avustaja 6 h/päivä ja haen nyt vielä tarvittaessa töihin kutsuttavaa osa-aikaista keikka-avustajaa. Työ olisi luonteeltaan epäsäännöllistä enkä voi luvata paljoa tunteja/kk. Työtarjouksia olisi pääsääntöisesti iltaisin ja pe-ma. Toivon naispuolista avustajaa. Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa (jos ei äidinkieli).

Työ on paljolti "päivystysluonteista" seurana olemista, koska en voi olla montaa tuntia yksin, mutta välillä saatan tarvita saattajaa kodin ulkopuolellekin. Epilepsia on todettu, mutta kohtauksia ei 2 vuoteen ole ollut, eikä niitä ole muutenkaan ollut kuin kaksi kertaa. Olen 173cm pitkä ja hieman painava, joten toivottavasti jaksat työntää minua mikäli lähdetään esim. kaupoille.

Työnantaja: Palmu Nina Sijainti: 33900 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Samu Palmu samu@imap.cc Hakemukset: samu@imap.cc Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 20:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33900 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Palmu Nina. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere , osoitteessa 33900 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa