Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olen säännöllisestä elämänrytmistä pitävä 27-vuotias nuorimies ja haen henkilökohtaista avustajaa.

Olen monissa asioissa omatoiminen, mutta kodinhoidollisissa tehtävissä sekä kuntosaliharrastuksessani tarvitsen apua. Kaupungilla liikkuessani käytän pyörätuolia, joten esim. elokuvissa, konserteissa tai kaupoissa käydessäni tarvitsen liikkumisessa avustamista. Kotona ja kodin läheisessä ympäristössä liikun kävellen.

Käyn kuntosalilla päivittäin ja toivoisinkin sinulta kokemusta tai kiinnostusta kuntosaliharjoitteluun. Salilla työtehtäviisi kuuluu mm. liikkumisessa avustamista, painojen nostamista sekä toistojen laskemista. Muita säännöllisiä työtehtäviäsi ovat mm. kaupassa käynti, ruoanlaitto, kodin siisteyden ylläpitäminen, pyykinpesu sekä muissa arkipäivisissä asioissa avustaminen.

Taattuja työtunteja on n. 7h/viikko, mutta todellisuudessa työtunteja on 20-30h/viikko, n. 7h/päivä sopimuksen mukaan. Töitä voi olla minä viikonpäivänä tahansa. Palkkaus on TESin mukainen ja maksajana toimii Tampereen kaupunki. Halutuista työtunneista ja -päivistä on mahdollista keskustella haastattelussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tai ota yhteyttä puhelimitse, Joonas Rikkonen 0445335352, rikkonen.joonas@gmail.com

Työnantaja: Rikkonen Joonas Sijainti: Kuninkaankatu 5 A 21, 33210 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Joonas Rikkonen 0445335352, rikkonen.joonas@gmail.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaankatu 5 A 21, 33210 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja/henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Rikkonen Joonas. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Kuninkaankatu 5 A 21, 33210 TAMPERE .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa