Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Nuori näkövammainen nainen etsii henkilökohtaista avustajaa Tohloppiin.

Työ sopii esim. opiskelijalle.
Työtehtäviin kuuluu mm. ruuanlaittoa, siivousta ja asiointia. Taloudessa on kissoja. Tarvitsee apua myös allasterapia- ja uimahallikäynneissä, jolloin apu painottuu pesu- ja pukutiloissa liikkumiseen.

Hakijalta toivotaan hyvää suomenkielen taitoa. Työn on osa-aikaista ja työajoista on mahdollista sopia (työtä on myös iltaisin ja viikonloppuisin tarpeen mukaan)

Työnantaja: Kohtakorpi Hanna Sijainti: Käräjätörmä 6 D 21, 33310 TAMPERE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kohtakorpi Hanna, Puh: 040 4163965 tai kohtakorpi24@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Käräjätörmä 6 D 21, 33310 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kohtakorpi Hanna. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Käräjätörmä 6 D 21, 33310 TAMPERE .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa