Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haen teitä ihmiset, jotka sytytte elämästä ja otatte sen vastaan kaltaisessani paketissa!

Haen avustajaa Tahko Spalle suuntautuvalle joulun lomamatkalle, jonne lähden avomieheni kanssa. aj. 23.12-26.12.2016. Päivittäinen työaikasi 21 h/vrk:ssa. Tehtävänäsi on kylpyläkäynneillä avustaminen, Wc-käynneissä ja ruokailuissa avustaminen. Matka ja majoitus on avustajalle maksuton, ruokailua varten saat ateriakorvauksen.

Olen 27 v. nainen, joka elää intuitiosta ja innostuksesta lähes kaikkeen mitä elämässä voi kokea! Elän hetkessä ja sponttaanisuus ohjaa liikkeitäni, en kuitenkaan onnistu tekemään kaikkea yksin, joten tulethan oikeaksi kädekseni.

Jalat kun ei tottele päätä, niin käytän liikkumiseeni pyörätuolia. Toimithan luontevasti myös intiimeissä avustustilanteissa, kuten wc-käynneillä ja suihkussa. Työ sisältää nostamista ja näin ollen työ on fyysisesti raskasta.

Onhan tavaramerkkinäsi vastuuntunto ja luotettavuus?

Toivon sujuvaa suomenkielentaitoa.

Jos koet että tämä on sinun paikkasi, lähetä viipymättä vapaamuotoinen hakemus ja kerro itsestäsi!

Työnantajana Olen Heta-liiton jäsen.

Työnantaja: Emilia Mäkiranta Sijainti: 73310 TAHKOVUORI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 23.12.2016 Yhteystiedot: emilia.makiranta@gmail.com Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 73310 TAHKOVUORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Emilia Mäkiranta. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73310 - Kuopio , osoitteessa 73310 TAHKOVUORI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa