Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työnantaja asuu Sotkamon keskustan lähellä ja tarvitsee kotona asumisen mahdollistumiseksi henkilökohtaisen avustajan toistaiseksi jatkuvaan työsuhteeseen.

Haemme vaativasta avustamistyöstä kiinnostunutta avustajaa.
Jos sinulla on työkokemusta vaikeavammaisen henkilön kanssa työskentelystä niin olet kenties etsimämme henkilö.
Sopiva koulutustausta on esim. henkilökohtaisen avustajan kurssi tai lähihoitaja tai kenties olet kuntoutusalan muu ammattilainen.

Työtä on tarjolla 16 tuntia/viikko kahtena päivänä viikossa. Tiedossa on, että joka toinen viikonloppu on työtä ja joka toinen viikko työpäivät osuvat arkipäiville. Työaika yleensä klo 8-16.

Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja ja tavallisista arkiasioista suoriutumista. Avustajalla tulee olla hyvä terveys ja vähintään normaali kunto.

Sotkamossa on henkilökohtaisen avustajan paikkoja silloin tällöin auki. Tässä työssä on mahdollista avustaa useampia työnantajia.

Jos kiinnostuit, ota välittömästi meihin yhteyttä. Paikka täytetään nopeasti.

Työnantaja: Heikkinen Petteri Sijainti: 88600 SOTKAMO Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: 17.10.2016 Yhteystiedot: Eva Heiman Kainuun sote -kuntayhtymä vammaispalvelut puh. 044 7974 268 puhelinaika ma-to klo 9-11, perjantaisin klo 8-9. eva.heiman@kainuu.fi http://www.kainuu.fi/ Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 88600 SOTKAMO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Heikkinen Petteri. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 88600 - Sotkamo , osoitteessa 88600 SOTKAMO .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa