Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsin reipasta, positiivista ja luotettavaa henkilökohtaista avustajaa.

Työ on lähinnä siivousta ja lisäksi vaihtelevia töitä kuten puutarhatöitä, huonekalujen kasausta, verhojen ripustusta ym. tarpeen mukaan. Työtä on noin 4-9 h kuukaudessa (1-2 krt/kk sopimuksen mukaan) ja alkuun mahdollisuus tehdä enemmän. Työpäivät voidaan sopia joustavasti, aloitus aikaisintaan klo 14.

Olen positiivinen koiran kanssa asuva nainen ja elämääni kuuluu myös mm. hevosia, joogaa ja meditointia. Onnettomuuden vuoksi en pysty itse tekemään kaikkea. Työpaikka sijaitsee Meri-Rastilassa.

Kertoisitko itsestäsi alkuun sähköpostitse.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Marraskuun alussa Yhteystiedot: ia@luukku.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa