Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Avustajan paikka vapaana!

Haen työntekijää, joka on työtehtäviin sitoutunut, joustava ja innostunut.
Olen CP-vammainen mies. Liikun sähköpyörätuolilla. Olen huumorintajuinen, joskus hyvinkin temperamenttinen. Toivon, että olet henkisesti vahvaa tekoa! Asun Validia- palvelutalossa. Henkilökohtaisen avustajan työnkuva on sama, kuin palvelutalon henkilökunnalla.

Tarvitsen siis apuasi kodinhoidossa sekä perushoidollisissa toimissa. Minä kyllä osaan neuvoa, mutta sinun pitäisi toimia käsinäni! Tarvitsen apua päivittäisissä toimissani, hygienianhoidossa, suihkussa, saunassa, ruokailussa, kaupassa käynnissä, ruoanlaitossa ja reissuilla.
Haluan, että sinulla on kokemusta terveydenhoitoalasta ja mielellään vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Toivon, että henkilönostin ja sähköpyörätuoli ovat sinulle tuttuja välineitä. Vaadin hakijalta äidinkielen tasoista suomen kielen taitoa. Avustajan tulee myös hallita tietokoneen peruskäyttö. Puheeni on hieman epäselvää, joten tarvittaessa käytän Grid2/Grid3 ohjelmaa, Bliss-symboleja sekä kuvia puheeni tukena. Minulla on myös tulkkipalvelu käytössäni. Edellytän avustajalta yhteistyökykyä tulkin kanssa silloin, kun olen tilannut tulkin paikalle. Välillä avustaja joutuu työskentelemään ilman tulkin läsnäoloa. Toivon, että olet lähihoitaja tai sairaanhoitaja tai fysioterapeutti koulutukseltasi tai olet toiminut henkilökohtaisena avustajana aikaisemmin. Näiden alojen opiskelijat huomioidaan myös. Koulutus ei ole kynnyskysymys, jos sinulla on tarpeeksi kokemusta ja työhaluja.

Kuulun HETA - liittoon Työaika on 72 tuntia kuukaudessa ja tuntipalkka 10.66 euroa. Työajat sovitaan viikoksi tai kahdeksi eteenpäin. Mahdollisesti työhön kuuluu ilta- yö- ja viikonlopputyötä. Työsuhteeseen voidaan palkata kaksi työntekijää,jolloin tunnit jakautuvat kunkin tekemien töiden mukaan.Mahdolllisuus myös keikkatöihin.Työkokemuksesta maksetaan kokemuslisä.

Jos kiinnostuit ja olet käytettävissä (mahdollisimman pian), niin laita hakemuksesi sähköpostiini: [email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33720 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Tampere , osoitteessa 33720 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus