Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitään 61-vuotiaalle liikuntarajoitteiselle naiselle henkilökohtaista avustajaa.

Työtehtäviin kuuluu kotiaskareet kuten ruuanlaitto, kevyt siivous, ulkoilu, kauppa yms. asioilla käyminen, virkistys ja kyläilyreissut sekä muut arkirutiinit. Kylvetys tai peseytymisapua tai muuta henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvää apua ei kuulu työtehtäviin. Avustajaksi etsitään yhteistyökykyistä, huumorintajuista ja jo elämää kokenutta henkilöä, jolla olisi mahdollisuuus toimia mahdollisimman pitkään yhtäjaksoisesti. Eduksi on, jos hakijalla on kokemusta omaishoitajan tai henkilökohtaisen avustajan tehtävistä sekä/tai mahdollista koulutusta terveydenhoidon tai vanhustenhoidon osalta.
Työ on osa-aikatyötä, työaika on 53 tuntia kuukaudessa, 12 tuntia viikossa ja puoliviikolle 5 tuntia.
Työaika jakaantuu 2 - 3 päivälle viikossa klo 10.00 - 16.00 väliselle ajalle. Mahdollisesti joitain lauantai- ja sunnuntai työtunteja, joista maksetaan viikonloppulisä.

Työhön liittyvät kuljetukset hoitaa MYK/Oulun Kaupungin kuljetuspalvelut sekä Oulun taksikeskus. Plussaa kuitenkin on, jos hakijallla on oma auto käytettävissä asiointimatkoihin, jolloin oman auton käytöstä maksestaan erillinen korvaus.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 14.11.2016 Yhteystiedot: Jos kiinnostuit työtehtävästä, lisätietoja ja yhteydenotot p. 050 359 1102, arkipäivisin klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa