Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Työpaikkakuvaus

Hei, sinä joka olet oma-aloitteinen, reipas monitoimi-ihminen. Etsin henkilökohtaista avustajaa itselleni. Olen yli 50-vuotias mies Haapajärveltä.

Olethan huumorintajuinen, ulkoilusta pitävä liikunnallinen henkilö. Ajokortti välttämätön. Onhan sinulla mahdollisuus myös matkustaa.

Työ sisältää päivittäisissä toimissa avustamista kotona, terapioissa ja vapaa-ajalla harrastuksissa. Hyvällä asenteella, kyvyllä olla ihminen ihmiselle pärjäät tässä työssä. Tuntimäärä 20-40h/vk. Työaika sopimuksen mukaan. Myöhemmin mahdollisuus kokoaikatyöhön.

Jos kiinnostuit, kerro itsestäsi vapaamuotoisesti tai laita yhteystietosi minulle: hissu2016@gmail.com

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: hissu2016@gmail.com Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus