Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan osa-aikaista henkilökohtaista avustajaa MS-tautia sairastavalle naishenkilölle pitkäaikaisen avustajan jäädessä äitiysloman jälkeen hoitovapaalle ja hänen äitiysloman aikaisen sijaisen valmistuttua ja siirryttyä oman alansa kokoaikaiseen työhön.

Avustajatiimi on hyvin motivoitunut työhönsä, joten odotamme hakijalta myöskin motivoitunutta ja reipasta asennetta sekä kiinnostusta työtä kohtaan sekä yhteistyökykyä ja joustavuutta. Olet innokas oppimaan uutta etkä pelkää tarttua toimeen!
Sovit työyhteisöömme mikäli olet rauhallinen, huolellinen, luotettava, oma-aloitteinen, maalaisjärjellä ajatteleva, vastuuntuntoinen, järjestelmällinen, huumorintajuinen ja pidät ruoanlaitosta.

Työaika sijoittuu torstain ja perjantain iltavuoroihin ja lauantain ja sunnuntain aamuvuoroihin. Työvuoroista on mahdollisuus neuvotella jonkin verran, mutta työajat tulee sijoittumaan pääasiassa edellä mainittuihin työvuoroihin. Työtä on noin 20 tuntia viikossa.
Työ sopii hyvin lähihoitajaopiskelijalle tai alasta kiinnostuneelle henkilölle, ja työvuorot on myös esim. mahdollista jakaa kahden lähihoitajaopiskelijan kesken.

Valmius tehdä muiden työvuorojen tai vuosilomien sijaisuuksia katsotaan eduksi.

Työn luonteen vuoksi hakijan toivotaan olevan naispuolinen.

Suomenkielentaito on välttämätön.

Työhön annetaan kattava perehdytys.

Työ alkaa loka-marraskuussa sopimuksen mukaan.

Työpaikka sijaitsee Tampereella Hervannassa.

Työnantaja kuuluu Heta-liittoon.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteydenotot arkisin klo 10-16 ja lauantaisin klo 12-16, puh. 0449816844 Ilmoitus jätetty: 25.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa