Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haen itselleni naispuolista henkilökohtaista avustajaa, max. 120 h/kk. Henkilön tulee olla luotettava ja motivoitunut työntekijä, osata ottaa ohjeita vastaan ja toimia niiden mukaisesti, omata hyvä suomenkielen taito ja positiivisen asenteen sekä joustavuutta työajoissa. Vastaavanlainen työkokemus, hyvä fyysinen kunto ja savuttomuus ovat plussaa.

Työtehtäviin kuuluu mm. avustaminen pukeutumisessa ja ruan valmistamisessa sekä yleinen kodinhoito kuten pyykinpesu ja siivoaminen. Asiointi- ja kaupassakäynnit, siirtymiset sekä uimahallilla avustaminen kuuluvat myös työtehtäviin. Avustaja avustaa tai suorittaa niitä toimintoja, joita en itse pysty tekemään. Liikun pääasiassa pyörätuolilla.

Työaika vaihtelee hieman viikottain, maksimissaan 120 h/kk. Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien lähettyvillä.

Työhakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen avustajaksi1@luukku.com.
Kerro koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi, miksi olet sopiva kyseiseen työhön ja minkälaisia työvuoroja pystyt tekemään. Työtunnit ovat sovittavissa melko joustavasti joten ota rohkeasti yhteyttä!

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.10.2016, sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa