Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa naispuoliselle henkilölle kotiin. Työ on ihan Ivalon keskustan tuntumassa, luonnonkauniissa Lapissa, jossa hyvät harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet sekä palvelut lähellä.
Työnkuvaan kuuluu kaikissa tarvittavissa päivittäisissä toiminnoissa avustamista, kaikki kodinhoitoon liittyvät normaalit työt.
Kokopäivätyö: etupäässä aamu- että iltavuoroja sekä työvuorojen suhteen joustavuutta tarvittaessa.
Jos olet oma-aloitteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä olet reipaas tarttumaan uusiin haasteisiin, ota yhteyttä. Tehtävässä joustavuutta tilanteen mukaan puolin ja toisin. Aiempaa työkokemusta ei tarvitse, mutta tietysti katsotaan eduksi. Työssä edellytetään suomen kielen taitoa ja työntekijän tulee olla täysi-ikäinen.
Ota yhteyttä mielellään sähköpostitse, laita mukaan yhteystietosi sekä cv tai lyhyt kertomus itsestäsi.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteyshenkilö: avustaja@live.fi /viestillä puh. 044 9761055 Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa