Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme reipasta, oma-aloitteista henkilökohtaista avustajaa Rautalammille. Työhösi kuuluu mm. avustaminen kodinhoidollisissa toimissa ja asioinnissa kodin ulkopuolella sekä osallistuminen vapaa-ajan toimintaan. Toivomme sinulla olevan oman auton käyttömahdollisuus. Tuntimäärä on n. 30 h/kk. Työvuoroja on pääasiassa iltapäivisin sekä viikonloppuisin. Työt alkavat heti, kun sopiva avustaja löytyy. Ota pikaisesti yhteyttä ja sovi haastattelusta.

Työnantaja: Pohjois-Savon edunvalvontatoimisto Sijainti: 77700 RAUTALAMPI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Tarja Hänninen p. 0295652571 tai sähköposti: tarja.hanninen@oikeus.fi Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 77700 RAUTALAMPI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Savon edunvalvontatoimisto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 77700 - Rautalampi , osoitteessa 77700 RAUTALAMPI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa