Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kokki

Restel Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Näkövammaisen miehen avustaminen kotona ja kodin ulkopuolella asioimisessa. Työtehtäviin kuuluu mm kaupassa käynti, harrastuksissa avustaminen ja kodin päivittäiset askareet. Perheeseen kuuluu koira ja kaksi lasta. Hakijalla pitää olla B-ajokortti. Hakemukset ja lisätietoja sähköpostitse. Työpaikka täytetään työhön soveltuvan hakijan löydyttyä.

Työnantaja: Penttinen Heikki I Sijainti: Keskuskatu 30, 10300 KARJAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti / sop. mukaan Yhteystiedot: Heikki Penttinen, hopo2102@gmail.com Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu 30, 10300 KARJAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Penttinen Heikki I. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raasepori , osoitteessa Keskuskatu 30, 10300 KARJAA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa