Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme luotettavaa ja tunnollista henkilökohtaista avustajaa 19-vuotiaalle kehitysvammaiselle epilepsiaa sairastavalle nuorukaiselle, joka opiskelee Seurakuntaopistolla Pieksamäellä eripituisiin sijaisuuksiin. Avustamiseen kuuluu myös asiakkaan epilepsian seuranta ja tarvittavat hoitotoimenpiteet. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Toivomme myös joustavaa, sitoutuvaa ja oma-aloitteista työotetta.

Työnantaja: Nieminen Leila Sijainti: Huvilakatu 31, 76130 PIEKSÄMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Leila Nieminen, puh. 040 552 3992 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Huvilakatu 31, 76130 PIEKSÄMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Nieminen Leila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Huvilakatu 31, 76130 PIEKSÄMÄKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa