Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa kehitysvammaiselle miehelle. Työ on iltapainotteinen, mutta maanantaisin olisi toivottavaa päästä myös päiväaikaan. Tarvitsee avustamista liikkumiseen kodin ulkopuolisiin toimintoihin, erityisesti harrastustoimintaan. Työtä 20 h/kk.

Työnantaja: Joutsenoja Jukka-Pekka Sijainti: Kauppalinnankatu 1 E 18 B, 90570 OULU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: eveliina.puranen@caritaslaiset.fi tai minna.heikkinen@caritaslaiset.fi Hakemukset: eveliina.puranen@caritaslaiset.fi, tai minna.heikkinen@caritaslaiset.fi Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppalinnankatu 1 E 18 B, 90570 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Joutsenoja Jukka-Pekka. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Kauppalinnankatu 1 E 18 B, 90570 OULU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa