Duunitori suosittelee
Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haen toista henkilökohtaista avustajaa perheeseemme. Tehtäviin kuuluu avustamiseni kotitöissä ja 13 vuotiaan autistisen tyttäremme päivittäisistä toiminnoista huolehtimisessa. Tytär on iloinen ja liikkuu hyvin, mutta kommunikoi kuvakortein ja ipadillä. Hän tarvitsee aikuisen apua kaikissa toiminnoissaan. Aamuisin tytärtä avustetaan aamutoimissa ja laitetaan koulutaksiin, iltapäivisin otetaan vastaan ja avustetaan ruokailussa, ulkoilussa, kuntoutuksessa ja iltatoimissa. Jaat avustajan tehtävät lähihoitajaopinnot aloittaneen henkilökohtaisen avustajamme kanssa. Viikottainen työaika on noin 20-25 tuntia. Myös viikonloppuisin tarvitaan avustajaa.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, oma-aloitteinen ja hallitset peruskotityöt. Perheessämme on koira ja kissa. Sinun tulee olla savuton ja osata suomea. Oma auto helpottaa liikkumistasi.

Sopivan henkilön löydyttyä työt voi aloittaa heti.

Lisätietoja annan mielelläni sähköpostitse: ptirronen@gmail.com

Työnantaja: Tirronen Pia Sijainti: 37120 NOKIA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan piankin Yhteystiedot: Pia Tirronen ptirronen@gmail.com Hakemukset: ptirronen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37120 NOKIA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tirronen Pia. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37120 - Nokia , osoitteessa 37120 NOKIA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa