Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Työpaikkakuvaus

Haetaan 18 vuotta täyttänyttä henkilökohtaista avustajaa omaishoitajan sijaisuuteen, vapaapäivien, lomien tuurausta jne.
Tehtäviisi kuuluu auttaa päivittäisissä toimissa sekä ulkoilemisessa, ruuan laittamisessa ja mitä päivän aikana tulee touhuttua.Työ sopii myös opiskelijalle. Työaika vaihtelee. Mikkelin kaupunki maksaa palkan.
Perheessä on kaksi kissaa.

Työnantaja: Tuurala Heidi Sijainti: 50190 MIKKELI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Heidi Tuurala, puh. 040 9388226 Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50190 MIKKELI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Tuurala Heidi. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50190 - Mikkeli , osoitteessa 50190 MIKKELI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus