Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pitäisi käydä hoitamassa asoita, niin silloin minä tarvitsisin avustajaa minulle avuksi, sen lisäksi olisi pieniä kotihommia kotona, kaupoilla käynnit ja mahdolliset harrastus toiminnat, ulkoilu, mahd. konsertit. Sukulaisten luona vierailut. Minulle on myönnetty 30h/kk henk.koht.avustusta. Haluaisin sen kuitenkin jakaa kahden avustajan kanssa niin että olisi n.15h/kk molemmille avustajille.

Englannin & Espanjan kielitaito ja ATK-osaaminen olisi hyvä. Ajokortti olisi myös hyvä asia, jotta pääset paikalle sovittuina aikoina.
Neulominen ja klassinen musiikki ovat lähellä sydäntäni.

Ystävällisin terveisin
aija.hillo@gmail.com

Työnantaja: Hillo Aija Sijainti: 45700 KUUSANKOSKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: aija.hillo@gmail.com Minulle voi lähettää s-postia myös viikonloput mukaan lukien. Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 45700 KUUSANKOSKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Hillo Aija. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 45700 - Kouvola , osoitteessa 45700 KUUSANKOSKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa