Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Nyt on hyviä avustustehtäviä tarjolla Kirkkonummella henkilökohtaisella avustajalle!

Työtehtävä on kehitysvammaisen henkilön auttamista vapaa-aikana, 30 h kk:ssa. Asiakas haluaa käydä avustajan kanssa mm. kaupoissa, Silakkamarkkinoilla ja Tuomas-markkinoilla Helsingissä, Tammisaaren markkinoilla ja ostoksilla Isossa-Omenassa yms. Nämä ovat asiakkaalle tärkeitä asioita ja hän ei voi kulkea itsenäisesti Kirkkonummen ulkopuolella ja tähän tarvitaan avustajaa avuksi. Haetaan miespuolista avustajaa.

Työ on sopii esim. välivuotta pitävälle opiskelijalle, ylioppilaalle tai kotiäidille/pitkäaikaistyöttömälle/hyväkuntoiselle eläkeläiselle. Asiakkaallamme on maksusitoumus Kirkkonummen kunnalta.

Työ alkaa hetimmiten tai sopimuksen mukaan. Avustusvuorot sovitaan avustettavan kanssa suoraan. Edellytämme kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtävään perehdytetään.

Lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteeseen palveluesimies@medicum.fi Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab Sijainti: 02400 KIRKKONUMMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja saat soittamalla suoraan toimistollemme puh. 010 3211 320 tai palveluesimies@medicum.fi Hakemukset: Kirjoita hakemuksesi otsikkoon Hakemus 509. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteella palveluesimies@medicum.fi ja liitä hakemukseesi aiempien työnantajiesi yhteystiedot (nimi, puhnro ja toimintayksikön nimi sekä työskentelyaika) aukottomasti viimeisten 2-3 vuoden ajalta. Emme käsittele hakemuksia jotka ovat puutteellisiä tältä osin. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02400 KIRKKONUMMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi , osoitteessa 02400 KIRKKONUMMI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa