Duunitori suosittelee
Kokki

Sokotel Oy

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

HAETAAN HENKILÖKOHTAISTA AVUSTAJAA

Olen lihastautia sairastava 39-vuotias mies ja haen itselleni henkilökohtaista avustajaa kodin ulkopuolisiin aktiviteetteihin ja kotona tapahtuvaan avustamiseen.

Avustusta tarvitsen etenkin lasten hoitoon ja huolenpitoon liittyvissä tehtävissä sekä lasten kanssa asioinnissa kodin ulkopuolella. Lisäksi tarvitsen avustusta omissa harrastuksissa (mm. uimahallissa ja kuntosalilla), asioimisessa kodin ulkopuolella (esim. kaupassa) sekä kodinhoitotoimissa. Henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvistä tehtävistä selviydyn itsenäisesti.

Perheeseemme kuuluu neljä lasta (7v. tyttö, 5v. poika, 3v. tyttö ja 3v. poika), joten työntekijän tulee tulla hyvin toimeen lasten kanssa. B-ajokortti ja kyky ajaa automaattivaihteista autoa suotavaa. Miessukupuoli katsotaan eduksi, koska avustusta tarvitaan mm. lasten kanssa uimahallin pesutiloissa toimimiseen.

Työaika on n. 30-50 h/kk, pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin.
Kuulun Heta-liittoon, joten palkkaus henkilökohtaisten avustajien TES:n mukaisesti.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse: jari.kauranen@fimnet.fi. Tiedustelut joko sähköpostitse tai puhelimitse 040-5730444.
Paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Työnantaja: Kauranen Jari Sijainti: 90450 KEMPELE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jari Kauranen, 0405730444, jari.kauranen@fimnet.fi Hakemukset: jari.kauranen@fimnet.fi Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Ilmoitus jätetty: 07.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90450 KEMPELE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.09.2016 ja sen on julkaissut Kauranen Jari. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90450 - Kempele , osoitteessa 90450 KEMPELE .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa