Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kokki

Sokotel Oy

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hei!
Etsitään suomenkieltä osaavaa naista henkilökohtaiseksi avustajaksi pyörätuolia käyttävälle naiselle. Olethan eläinrakas. Avustamista kaikissa päivittäisissä toimissa. La ja su aamuvuorot (n. 6-8h/pv) lisäksi mahdollisesti pe ja ma aamuvuorot n. 6-8h/pv. Mahdollisuus myös lomasijaisuuksiin 5pv/vko 8h/pv. Myös sairauslomasijaisuuksiin. Kerro itsestäsi ja ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse, Kiitos!

Työnantaja: Tuominen Camilla Sijainti: kemiön keskusta, 25700 KEMIÖ Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Lisätietoja Camilla Tuominen, camilla.tuominen@saunalahti.fi Hakemukset: camilla.tuominen@saunalahti.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: kemiön keskusta, 25700 KEMIÖ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Tuominen Camilla. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kimitoön , osoitteessa kemiön keskusta, 25700 KEMIÖ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa