Duunitori suosittelee
Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olen 44-vuotias neliraajahalvaantunut nainen. Asun kissojeni kanssa Lutakossa. Tarvitsen apua kaikissa päivittäisissä toimissa ja haen kokopäiväistä tai kahta osa-aikaistaa avustajaa työtiimiimme. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa, työajat vaihtelevat, työtä myös viikonloppuisin ja iltaöisin.

Eli sinä, joka haluat toimia käsinä ja jalkoina minulle ja pidät myös kissoista, ota yhteyttä! Työ soveltuu erinomaisesti esim. vastavalmistuneelle lähihoitajalle, mutta koulutus ei ole välttämätöntä. Tässä työssä saa arvokasta kokemusta monista erilaisista työtehtävistä. Kaikki avustamiseen liittyvä aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä, mutta luetaan hyväksi. Asenne kuitenkin ratkaisee! Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse.

Työnantaja: Laakso Johanna, Jyväskylä Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: laakso.johanna.i@luukku.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Laakso Johanna, Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa