Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus

Haetaan Jyväskylän Kuokkalaan pitkäaikaista henkilökohtaista avustajaa jolla on mahdollisuus tehdä kolmivuorotyötä ja joka pystyisi olemaan myös juhlapyhinä tarvittaessa töissä. Hoitajaringissäni on jo miehiä, joten ottaisin mielelelläni nyt naishenkilön.

Olen 46-vuotias Parkinsonin tautia sairastava mies. Henkilökohtainen avustaja mahdollistaa itsenäisen asumisen omassa kodissani. Avustaja auttaa minua kodin arkirutiinien hoitamisessa, kuten ruuanlaitossa ja siivoamisessa sekä kodin ulkopuolisten asioiden hoitamisessa. Perussairauteni myötä tarvitsen välillä apua myös esimerkiksi pukeutumisessa ja peseytymisessä. Parkinsonin tautiin liittyy voimakkaita tilanvaihteluita sekä kivuliaita kramppeja, avustajan avulla selviän niistä paremmin.

Avustajan toivon olevan kiinnostunut ihmisläheisestä työstä. Koulutus hoitoalalta tai aiempi työkokemus helpottaa työssä toimimista, tärkeintä on kuitenkin että hakijalla on positiivinen ja avoin asenne uuden oppimista kohtaan. Arjen toimivuuden takaamiseksi hakijan tulee osata laittaa terveellistä perusruokaa. Erityisen tärkeää minulle on, että hakija tulee toimeen alakouluikäisen lapseni kanssa.

Työvuorot vaihtelevat useimmiten klo 6-22 välillä. Työvuoron kesto ja alkamisajankohta vaihtelee hiukan viikonpäivän mukaan. Keskimäärin aamuvuorot ovat noin 6 tuntia ja iltavuorot noin 5 tuntia. Tuntipalkka on 10,52 € ja sen lisäksi tulevat tarvittavat lakisääteiset ilta-, lauantai- sekä sunnuntailisät.

Työhön valittavalta henkilöltä edellytetään ajokorttia sekä sujuvaa suomenkielen taitoa.

Työnantaja: Korhonen Mika. Sijainti: Humppakuja 1 A 8, 40520 JYVÄSKYLÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: HETI/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mika Korhonen, mktyoposti@gmail.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Humppakuja 1 A 8, 40520 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Korhonen Mika.. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Humppakuja 1 A 8, 40520 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa