Duunitori suosittelee
SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän kaupungin henkilökohtaisen avun palveluohjauksen ja neuvonnan kautta haetaan ja välitetään henkilökohtaisia avustajia Jyväskyläläisille henkilökohtaisen avun työnantajille.

Haetaan naisavustajaa keskustassa asuvalle nuorelle mieshenkilölle. Avustajan työtehtäviin kuuluu avustaminen aamutoimissa mm. pukeutumisessa, kotiaskareissa mm. purkkien ym. pakkausten avaamisessa, huoneiston siistimisessä sekä avustaminen kodin ulkopuolisissa asioinneissa.

Työaika on 17h viikossa (näistä tunneista mahdollisesti lauantaina 2h ja sunnuntaina 2h), sekä 30h kuukaudessa asiointiin ja harrastuksiin. Työajat suunnitellaan työnantajan kanssa yhdessä.

Työnantajalla on käytössään pyörätuoli.

Laitahan hakemus ja kerro hakemuksessasi myös ilmoitusnumero.

Työnantaja: Jyväskylän kaupunki/ Henkilökohtaisen avun palveluohjaus Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: henkilokohtainen.apu@jkl.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 11:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki/ Henkilökohtaisen avun palveluohjaus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa