Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän kaupungin henkilökohtaisen avun palveluohjauksen ja neuvonnan kautta haemme henkilökohtaista naisavustajaa Lutakossa asuvalle 40-vuotiaalle puhevammaiselle naishenkilölle. Sisätiloissa pärjää ilman apuvälineitä, ulkona käytössä kävelysauva. Tarvitsee apua kommunikaatio tilanteissa. Koiratalous.

Avustajan työtehtäviin kuuluu työnantajan kanssa ulkoilu, koiran ulkoiluttaminen, kodinhoito mm. ruoan valmistus, siivous, pyykkihuolto, vaatehuolto ja asioinnit.

Haettavalta työntekijältä edellytetään ehdotonta luottamuksenarvoa ja sopeutumiskykyä muutoksiin, omatoimisuutta ja huumorintajuisuutta. Työnantaja tarjoaa rennon ja nuorekkaan työympäristön.

Työajat sovitaan tarkemmin työnantajan kanssa.

Työsuhteet ovat aina yksityisiä. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa.

Haastatteluun / työsuhteeseen valituille tieto ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Alle 18-vuotiaiden kanssa työskenteleviltä pyydetään aina rikostaustaote nähtäväksi ennen työsuhteen alkua.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002

Kelpoisuusvaatimukset: Ei koulutusvaatimusta, etuna terveydenhuollon- tai sosiaalialankoulutus, sekä työkokemus vastaavanlaisista työtehtävistä.

Laittaessasi hakemusta kerro hakemuksessasi myös ilmoitusnumero.

Työnantaja: Jyväskylän kaupunki/ Henkilökohtaisen avun palveluohjaus Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 10.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: henkilokohtainen.apu@jkl.fi Hakemukset: henkilokohtainen.apu@jkl.fi Hakemukset toimitetaan Jyväskylän henkilökohtaisen avun palveluohjaajalle, joka välittää ne työnantajalle. Työnantaja päättää haastatteluihin kutsuttavista ja palkkaa valitun avustajan. Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki/ Henkilökohtaisen avun palveluohjaus. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa