Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa Jokioisilla asuvalle näkövammaiselle miehelle. Avustajan tehtäviin kuuluu avustaminen kotitöissä kaupassa, asioinnissa ja ulkoilussa. Työtä on tarjolla n. 30h/kk. Avustajalta toivotaan oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta.

Työnantaja: Anonyymi työnantaja Sijainti: JOKIOINEN Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopim. mukaan Yhteystiedot: hanna.lehtonen@fshky.fi Hakemukset: hanna.lehtonen@fshky.fi Ilmoitathan hakemuksessasi, mitä työpaikkaa haet. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: JOKIOINEN

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Anonyymi työnantaja. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jokioinen , osoitteessa JOKIOINEN .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa