Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Hei!

I speak english, finish and estonia.

Olen sähköpyörätuolilla liikkuva mies. Työskentelen yrityksessäni Helsingissä.

Haen itselleni henkilökohtaista avustajaa avustamaan kotona. Työajat voimme sopia molemmille sopiviksi, vaikka niin että voit opiskella 8-16 välillä. Minulla on 3 lasta (7,9 ja 17 vuotiaat). Lapset ovat kotona jatkuvasti läsnä askareissa.

Työ on aktiivista tekemistä. Sinulla on mahdollisuus asua kotonamme. Asumme Helsingissä hyvien liikenneyhteysien varrella.

Mitään varsinaista pätevyyttä työhön ei tarvita. Jos olet nuorekas, vastuuntuntoinen, tilannetajuinen ja erittäin luotettava, sekä osaat kuunnella rauhassa ohjeita ja yrittää toimia niiden mukaan, selviät työstä varmasti.

Jos olet kiinnostunut työstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse.

Yhteydenotot pikaisesti. Puhun englantia, suomea ja viron kieltä.

Isiklikku abistaja
Pereisa otsib isiklikku abistajat, kelle tööülesannete juurde kuulub abistamine igapäevastes asjades, milles liikumispuudega inimene abi vajab. 3-lapselises peres (lapsed 9, 11 ja 17) räägitakse eesti ja soome keelt. Eeldame kandidaadilt vähemalt eesti keele oskust. Töö sobib kandidaadile, kellel on varasem kogemus laste / liikumispuudega inimestega. Pakume motiveerivat palka, vaheldusrikast tööd, paindlikku töögraafikut ja majutuse.

Työnantaja: Timo Rautanen Sijainti: 00680 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: timorautanen@yahoo.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 13.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00680 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja / Isiklikku abistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Timo Rautanen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00680 - Helsinki , osoitteessa 00680 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus