Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa 14v. liikuntarajoitteiselle pojalle (lihas-sairaus) työaika jakaantuu pääsääntöisesti aamuun, 1.5h ennen kouluun menoa ja iltapäivään, 2.5h koulun jälkeen eli yht. 4 tuntia päivässä ma-pe. Lisäksi on 3 tuntia viikossa, jonka ajan kohta voidaan sopia. Työssä joutuu jonkin verran nostelemaan, esim. avustamaan ylös tuolilta, eli vaatii myös hiukan fyysistä voimaa.Lisäksi avustusta tarvitaan jonkinverran liikkumisessa ja pukeutumisessa. Avustaja avustaa kotona, harrastuksissa,kuntoutukseen siirtymisessä yms. sosiaalisessa toiminnassa. Koska harrastuksia yms. on useampana päivänä viikossa B ajokortti olisi plussaa, (omaa autoa et tarvitse) Ethän ole eläimille allerginen etkä pelkää koiria.

Työnantaja: Jaakkola Terho Sijainti: sampolantie 76, 47400 KAUSALA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Terho Jaakkola, 0400981536, terho.jaakkola@kymp.net Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: sampolantie 76, 47400 KAUSALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Jaakkola Terho. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iitti , osoitteessa sampolantie 76, 47400 KAUSALA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa