Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa liikuntavammaisen henkilön avustamiseen päivittäisissä toiminnoissa, asioinneilla ja vapaa-ajan toiminnoissa. Työ sisältää viikonloppu- ja iltatyötä. Päivittäinen työtuntimäärä 5-8h.

Web-osoite: http://www.validia.fi Työnantaja: Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Iisalmen Validia-palvelut Sijainti: Kirkonsalmentie 2, 74120 IISALMI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: mahdollisimman pian sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Piia Martikainen, 044-5887281, piia.martikainen@validia.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkonsalmentie 2, 74120 IISALMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Invalidiliiton Asumispalvelut Oy, Iisalmen Validia-palvelut. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Iisalmi , osoitteessa Kirkonsalmentie 2, 74120 IISALMI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa