Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Olemme Helsingissä, Vantaalla ja Kirkkonummella sekä kehyskunnissa henkilökohtaisen avun sopimustoimittaja ja teemme noin 300 avustuskäyntiä päivässä pääkaupunkiseudulla.

Etsimme nyt avustajaa 7-vuotiaalle lapselle Pohjois-Helsinkiin. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi lapsen hakeminen koulusta ja välipalan tarjoaminen. Työssä suoriutumisessa vaaditaan hyviä ensiaputaitoja, sillä avustajan on kyettävä nopeasti tunnistamaan mahdolliset lapsen sairauksista johtuvat oireet sekä osattava lääkitä niitä oikein.

Työaika on tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin noin klo 12-16.30. Työ alkaa heti tai viimeistään 1.11. Edellytämme valmiutta sitoutua vakituisiin avustusvuoroihin, ystävällistä työotetta, täsmällisyyttä ja ehdotonta luotettavuutta. Tarkistamme tehtävään valitulta myös rikostaustaotteen ja luottotiedot.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 500 avustettavalle pääkaupunkiseudulla vuodesta 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Oy Medicum Services Ab Sijainti: 00410 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai 1.11 Yhteystiedot: Lisätietoja saat soittamalla suoraan toimistollemme puh. 010 3211 320 ja nettisivuiltamme www.medicum.fi/henkilokohtainen apu ja Facebook-sivuiltamme www.facebook.com/Medicum Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00410 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00410 - Helsinki , osoitteessa 00410 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa