Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Olen 73 -vuotias nivelreumaa pitkään sairastanut naishenkilö. Haen henkilökohtaista avustajaa 30h/kk kahdelle päivälle viikossa. Päivät olisivat sovittavissa, joko tiistai, keskiviikko, torstai ja joskus myös viikonloput mahdollisia. Töitä olisi mieluiten aamu-, tai iltapäivästä mutta työajat voivat myös vaihdella ja niistä voidaan keskustella.

Avustusta tarvitsen asioilla käymiseen, imurointiin, yleiseen siisteyteen, pyykkäykseen ja jonkinverran pukemiseen. Liikun ulkona sähkömopolla tai lyhyitä matkoja rollaattorilla. Sisällä liikun toistaiseksi ilman apuvälineitä.

Toivoisin henkilökohtaisen avustajan olevan reipas sosiaalinen ja monenlaisten ihmisten kanssa toimeen tuleva. Haen naispuoleista avustajaa.

Ota minuun yhteyttä puhelimitse, jos mielenkiintosi heräsi.

Työnantaja: Väisänen Annikki Sijainti: Rautatienkatu 34 c 78, 90100 OULU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 15.11.2016 Yhteystiedot: Annikki Väisänen, 0504361142 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rautatienkatu 34 c 78, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Väisänen Annikki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Rautatienkatu 34 c 78, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa