Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tervehdys,
olen Pete, 48-vuotias MS-tautia sairastava mies. Etsin luotettavaa, rehellistä, ennakkoluulotonta sekä normaalin maalaisjärjen omaavaa henkilökohtaista avustajaa vauhdikkaaseen elämääni. Erityistä hoitokokemusta ei vaadita mutta toivon, että sinulta löytyy voimaa minun siirtämiseeni, olen 188 cm pitkä ja liikun pääsääntöisesti sähköpyörätuolilla. Sujuva suomenkielen taito on välttämätön sillä huonon näköni vuoksi kommunikointimme on erityisen tärkeää. Olen HETA-liiton jäsen ja palkanmaksajana toimii Helsingin kaupunki.

Sinua tarvitaan pääasiassa arkipäivisin, tunneista sovitaan erikseen. Työpaikka sijaitsee Rastilassa metroradan varrella, asemalle vajaa 200 metriä.

Jos katsot, että olet etsimäni henkilö, lähetä ihmeessä sähköpostia niin soitan sinulle takaisin! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työnantaja: Rauhio Petri Sijainti: 00980 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anne Rauhio, 050 447 1557, annerauhio@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00980 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Rauhio Petri. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00980 - Helsinki , osoitteessa 00980 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa