Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakkaallemme Helsinkiin ja pk-seudulle henkilökohtaisia avustajia/vammaisavustajia, eri mittaisiin sijaisuuksiin vuorotyöhön.

Avustajan tehtäviin kuuluu asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen avustaa päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella. Päivittäisiin toimiin kuuluu pesemistä, pukemista, syöttämistä jne. sekä kodinhoidon askareita kuten ruuanvalmistusta, siivoamista ja pyykkihuoltoa.

Asiakkaita avustetaan myös kodin ulkopuolella asioinnissa sekä vapaa-aikana. Asioinnissa avustajamme myös tulkkaavat tarpeen vaatiessa.

Etsimme sijaisia, joilla olisi ennestään kokemusta vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä ja kiinnostusta oppia uutta. Asiakkaidemme puhevammaisuuden vuoksi, edellytämme avustajiltamme hyvää suomenkielen taitoa

Lisätiedot Anna Pirhonen-Mattila
p. 044 239 3152
anna.pirhonen-mattila@dealhr.fi

Deal Henkilöstöratkaisut on koko Suomen alueella toimiva luotettava suomalainen työnantaja. Spesialiteettimme ovat ict-alan sekä terveydenhoitoalan henkilöstövuokraus. Meiltä löytyy töitä niin lyhyemmistä kuin pidemmistäkin sijaisuuksista aina vakituisiin työsuhteisiin asti. Noudatamme henkilöstöalan ja yhteistyökumppaneidemme työehtosopimuksia. Työ ja työllistäminen on ilomme!

Tykkää meistä facebookissa niin saat tiedon ensimmäisten joukossa uusista työpaikoista

https://www.facebook.com/dealhenkilostoratkaisut?ref=hl

Työnantaja: Deal Henkilöstöratkaisut Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Anna Pirhonen-Mattila p. 044 239 3152 anna.pirhonen-matila@dealhr.fi Hakemukset: http://www.dealhr.fi/ty%C3%B6paikka/henkilokohtainen-avustaja-vammaisavustaja-pk Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Deal Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa