Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Henkilökohtainen avustaja

Etsin reipasta, hyväkuntoista sekä uimataitoista naista uintiavustajakseni käydessäni kerran viikossa Leppävaaran uimahallissa (3h/viikko, yleensä maanantaisin). Työtehtäviin kuuluu avustaminen pukuhuoneessa, pesutilassa sekä uimahallin muissa tiloissa. Tarkemmin määriteltynä, tarvitsen apua mm. riisuuntumisessa/pukeutumisessa sekä siirtymisissä uima-altaaseen/uima-altaasta pois. Tarvittaessa avustajan on oltava mukana myös uinnin aikana, mutta siitä sovitaan erikseen etukäteen. Kuulovammani vuoksi edellytyksenä on äidinkieltä vastaavaa tasoa ruotsin- tai suomen kielessä.

Työnantaja: Lindqvist Miranda Sijainti: 00180 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, marraskuusta lähtien Yhteystiedot: Hakemukset voi lähettää osoitteeseen miranda.lindqvist@welho.com Lisätietoa: Miranda Lindqvist (olen parhaiten tavoitettavissa iltapäivisin) gsm 0400 806142 Hakemukset: miranda.lindqvist@welho.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00180 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Lindqvist Miranda. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00180 - Helsinki , osoitteessa 00180 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa