Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

Heippa!

Pitkä työsuhteeni nykyisen henkilökohtaisen avustajani kanssa päättyy ja etsin uutta vahvistusta pieneen kahden hengen tiimiini.

Koetko olevasi yhtä tai useampaa näistä?

(Ei välttämättä tässä järjestyksessä!)

- Hyvä tyyppi
- Henkilö, joka suoriutuu kodinhoidollisista tehtävistä
- Hiustenlaittolaitoinen
- Tyyppi, joka jaksaa tehdä kanssani satunnaisesti pidempiäkin reissuja (Suomen sisällä ja ulkomailla)
- Vahvoilla organisointi- ja ongelmanratkaisutilanteissa
- Ihminen, jolla on aikaa pääsääntöisesti päivisin
- Hyvä ottamaan vastaan ohjeita ja määräyksiä

(+ Tai jotain muuta - mitä? - jonka vuoksi minun pitäisi ehdottomasti kutsua sinut haastatteluun?)

Jos vastasit kyllä, niin, hyvä, hyvä! Seuraavaksi mieti, haluaisitko sinä puolestasi työskennellä minun kanssani?

Olen liikuntavammainen 25-vuotias nuori nainen ja asun Helsingin Jätkasaaressa. Viimeistelen tällä hetkellä esikoisnäytelmääni ja keväällä tarkoitukseni olisi hakea jälleen opiskelemaan.

Lähellä sydäntäni ovat ainakin kirjallisuus, teatteri, musiikki, (kasvis)ruoka, keikat, muoti- ja kauneusasiat sekä hyvät keskustelut.

Ulkona liikkuessani käytän pääsääntöisesti sähköpyörätuolia. Toisinaan vaihdan kulkupelini manuaaliseen versioon, jolloin tehtäväsi on minua myös työnnellä. Kotonani liikun perässä vedettävän kävelytelineen (dallarin) turvin.

Työtehtävien tarkka määrittely on hyvin hankalaa, sillä ne vaihtelevat tilannekohtaisesti sitä mukaan kuin kulloinkin toivon sinun toimivan. Varmasti voin kuitenkin sanoa tarvitsevani apua ainakin tavaroiden nostelussa ja kantamisessa, erilaisissa siirtymistilanteissa (tuolista pois ja takaisin tuoliin - tässäkin ensisijaisesti varmistat, että pääsen turvallisesti paikoilleni) asioiden kantamisessa ja kodin järjestelyssä, hiustenlaitossa ja pukeutumisessa ja erilaisten juoksevien asioiden hoidossa.

Pidemmillä reissuilla saatan tarvita lisäksi mm. suihkuapua.

Tiivistetysti autat kaikessa siinä, mihin itse en pysty tai nopeutat niitä asioita, jotka minulta sujuvat muuten hitaasti. Ihanteellisinta olisi, jos meistä muodostuisi ajan saatossa toimiva tiimi.

Työnantajasi toimin minä, mutta palkkasi maksaa Helsingin Kaupunki. Käytettävissäni on 30 avustustustuntia kuussa, jotka voimme jakaa esim. viikoittain kulloistenkin tarpeideni mukaan. Pidemmille reissuille anotaan lisätunnit erikseen. Pätevän avustajan palkka on n. 10 €/t. Peruspalkan lisäksi maksetaan muut mahdolliset palkanlisät. Työn luonteen vuoksi tehtävään haetaan ensisijaisesti naispuolista henkilöä, mutta sukupuolesi ei ole automaattinen este.

Olen Heta-liiton jäsen.

Lisätiedot ja hakemukset osoitteeseen tiina_heinonen5@hotmail.com

Odotan innolla yhteydenottoasi!

Työnantaja: Tiina Heinonen Sijainti: 00220 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.01.2017, (tai sopimuksen mukaan) Yhteystiedot: Tiina Heinonen tiina_heinonen5@hotmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00220 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tiina Heinonen. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00220 - Helsinki , osoitteessa 00220 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa