Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko innokas ja sosiaalinen hoivapalveluista kiinnostunut henkilö? Välitätkö aidosti ikäihmisistä?

Olemme vuonna 2013 perustettu hoiva-alan kasvuyritys ja tarjoamme monipuolisia ja luotettavia kotipalveluiden tukipalveluita pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa. Missiomme on rikastaa senioreiden elämää tarjoamalla heille iloa, uusia muistoja ja mukavia hetkiä sekä helpottamalla heidän selviytymistään omassa kodissaan ja päivittäisissä arjen askareissaan.

Olemme aloittamassa toimintaamme ja haemme tiimiimme innokkaita ja sosiaalisia henkilökohtaisia avustajia palvelemaan asiakkaitamme. Tehtävänäsi on toimia ikäihmisen tai vammaisen henkilökohtaisena avustajana ja huolehtia hänen hyvinvoinnistaan luotettavasti ja vastuullisesti.

Työ edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, kokemusta kotihoidosta ja muistisairaista sekä positiivista asennetta. Sosiaali- ja terveysalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Monipuolinen kielitaito, erityisesti ruotsin kielen taito, on plussaa.

Palkka koostuu työehtosopimuksen mukaisesta tuntipalkasta, jonka lisäksi maksetaan vuosittain henkilökohtainen bonus. Saat vapaasti vaikuttaa omiin työaikoihisi. Lupaamme antaa vastuullisen ja erittäin palkitsevan työn sekä kannustavan palkkauksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan osa-aikaisena. Haemme tiimiimme useita työntekijöitä eri paikkakunnilta (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi).

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@suomenseniorihoiva.fi ja olemme sinuun yhteydessä rekrytointiprosessin edetessä. Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Suominen, +358 50 549 9707, 14.10. klo 17-18 ja 20.10. klo 11-13. Jos välität aidosti ikäihmisistä ja haluat vaikuttaa omiin työaikoihisi, hae rohkeasti paikkaa viimeistään 26.10.2016 mennessä.

Työnantaja: Suomen Seniorihoiva Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mika Suominen, Puh: +358 50 549 9707, rekrytointi@suomenseniorihoiva.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Seniorihoiva Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa