Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan henkilökohtaista avustajaa osa-aikaiseen (10-35h/kk) työsuhteeseen. Avustettava on kehitysvammainen ja liikuntarajoitteinen 20v nuori nainen, joka asuu ryhmäkodissa Helsingissä (00270).
Työhön kuuluu avustettavan avustaminen harrastetoiminnassa ja vapaa-ajalla iltaisin ja viikonloppuisin. Avustajaa tarvitaan kerhotoimintaan mukaan ke iltaisin ja muutoin työtunnit ovat joustavat.

Avustajalta vaaditaan reipasta työotetta, oikeaa asennetta ja sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Avustaja saa perehdytyksen työhön eikä aikaisempaa kokemusta vaadita.
Työ alkaa heti. Yhteydenotot sähköpostitse sanna.newton@gmail.com.

Työnantaja: Newton Sanna Sijainti: 00270 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: sanna.newton@gmail.com Hakemukset: sanna.newton@gmail.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 08:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00270 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Newton Sanna. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00270 - Helsinki , osoitteessa 00270 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa