Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

26-vuotias nuori nainen, etsii avustajaa auttamaan päivittäisissä toiminnoissa, kuten wc-asiat, hygienia, pukeutuminen, asioinnit, harrastukset, sähköpostit, siivoaminen, kaupassa käyminen, ruoanlaitto, vaatehuolto jne.

Harrastan soittamista, lukemista, lautapelejä, kulttuuria, uimista, laskettelua jne. Olen eläinrakas ja minulla on koira jonka ulkoiluttaminen kuuluu työhön. Työ on fyysisesti raskasta; liikun pääasiassa pyörätuolilla, ja lisäksi toimeen kuuluu avustamista uinnissa, venyttelyä, nostoja sekä siirtelyjä tuolista, lattialta, sängystä jne. Tarvitsen apua myös aikatauluttamisessa ja ylipäätään asioiden organisoinnissa. Edellytetään joko laskettelu tai lautailutaitoa. Oma auto on plussaa, työ sisältää paljon matkustamista ympäri Suomen.

Etsin osallistuvaa, elämänmyönteistä ja työtään arvostavaa henkilöä, joka pitää haasteista ja on joustava. Oman työni ja aktiivisen järjestötoiminnan puitteissa esiinnyn myös julkisuudessa, joten työntekijältä vaaditaan kykyä sietää esilläoloa.

Vastapainona pääset matkustamaan, osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin sekä erilaisiin kokouksiin ja koulutuksiin. Työn lisäksi päivän rutiineihin kuuluu aivan tavanomaista kotona oleskelua, elokuvien katselua ja muuta rentoa elämää naurun ja teekupposen ääressä.

Toimit yhtenä avustaja-tiimin jäsenenä vastaten yksin omasta vastuualueestasi. Työskentelen media-alalla, ja kiinnostus sitä kohtaan katsotaan eduksi. Työkielenä on Suomi.

Työtuntimäärä on noin 160-200h/kk, riippuen paljolti työntekijän omista tarpeista ja resursseista. Työ on 2-vuorotyötä (8-16 ja 16-23) seitsemänä päivänä viikossa. Vuorot sovitaan kuukausittain tiimin jäsenten kesken, kaikien toiveet ja tarpeet huomioiden. Viikonlopuista ja illoista maksetaan asianmukaiset lisät. Avustajalta vaaditaan myös valmiutta mahdollisiin hälytystöihin.

Työnantaja: Hesso Heljä Sijainti: 00810 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heljä Hesso, 046 549 4269, helja.hesso89@gmail.com Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00810 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Hesso Heljä. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00810 - Helsinki , osoitteessa 00810 HELSINKI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa