Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olen 52-vuotias pyörätuolia käyttävä mies. Tarvitsen avustajaa mukaani jääkiekko-otteluihin, elokuviin, konsertteihin, ulkoiluun sekä asiointiin jne. Avustajan ei tarvitse tehdä hoidollisia toimenpiteitä. Avustajan osattava hyvin suomen kieltä. Palkan maksaa Myrskylän kunta.

Työnantaja: Räsänen Jouni Sijainti: Pääjärventie 310, 16900 LAMMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Jouni Räsänen, 040-7038010 tai 040-5100849, jouni.rasanen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääjärventie 310, 16900 LAMMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Räsänen Jouni. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Pääjärventie 310, 16900 LAMMI .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa